Ако не можете да најдете решение за вашите проблеми во нашата База на знаења, можете да поднесете тикет со избирање на соодветниот сектор подолу.


 Sales

You can forward us any query regarding sales,orders new products,custom orders

 Billing

You can forward us any query regarding billing etc.

 Support

You can forward us any query regarding support for any product.

 General

You can forward us any general query.

 Complaints

You can forward us any query regarding complaints/abuse.

Powered by WHMCompleteSolution